Alle trainingen

Hack The Classroom

Introductie

"Hack The Classroom” is dé escaperoomervaring voor het onderwijs. Het is speciaal ontwikkeld voor docenten, directeuren, ondersteunend onderwijzend personeel en overige collega’s die werkzaam zijn in het onderwijs. Neem jezelf en je collega’s mee in dit spannende, uitdagende en onvoorspelbare spel. Wij sluiten jullie op in een van je eigen lokalen of team-/ koffiekamer en toveren deze om tot een escaperoom. Het doel van het spel is om het lokaal (of de teamkamer) binnen 60 minuten te verlaten. In de ruimte bevinden zich puzzels, raadsels en aanwijzingen op onverwachte plaatsen. Ga als team op onderzoek uit! Los alle puzzels op en voltooi de missie!

Omdat wij ons werk en onze scholing graag met het aangename combineren hebben wij "Hack The Classroom” bedacht. Onze escaperoom is zo ingericht dat het gewoon onderdeel is van uw professionalisering. Wilt u op tijd ontsnappen dan zult u samen met uw collega’s uw kennis met betrekking tot leren en lesgeven met behulp van ICT hard nodig hebben. Of u zult zich dit snel eigen moeten maken. Alle vaardigheden van elk teamlid moeten optimaal ingezet worden om binnen 60 minuten te ontsnappen.

Voor wie? Docenten werkzaam in het onderwijs (PO/VO/Beroepsonderwijs/Hogescholen)

Met collega’s toe aan een nieuwe en uitdagende ervaring? Deze "Hack The Classroom” biedt een uitdagende activiteit die zich uitermate goed leent om op originele wijze bezig te zijn met profesionalisering met betrekking tot leren en lesgeven met behulp van ICT. Tevens speelt het in op diverse facetten van teambuilding en doet het een beroep op vaardigheden die iedere docent in de 21ste eeuw nodig heeft. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!

Directeuren werkzaam in het onderwijs (PO/VO/Beroepsonderwijs/Hogescholen)

Op zoek naar een invulling van een directeurenberaad? Deze "Hack The Classroom” biedt een lerende activiteit die inzicht geeft in de huidige ontwikkelingen rondom de mogelijkheden van leren en lesgeven met behulp van ICT. Deze unieke activiteit zet u, en uw collega schoolleiders, aan het denken en in een actieve modus om aan de slag te gaan met leren en lesgeven met behulp van ICT.

Leraren in opleiding, i-coaches, onderwijs ondersteunend personeel (PO/VO/Beroepsonderwijs/Hogescholen)

Bent u geen directeur of docent, maar wel (bijna) werkzaam in het onderwijs, bent u een fan van uitdagende spellen en wilt u zichzelf samen met uw collega’s ook up-to-date houden rondom de technologische ontwikkelingen in het onderwijs dan is dit absoluut ook een aanrader voor u!

Aantal personen: maximaal 10 per sessie
Duur: min 2 uur (60 min speeltijd)
Extra: Laat ons een complete dag voor jullie verzorgen, ben creatief en zet een competitie op. We kunnen tot 5 groepen (50 personen) per dag (exclusief de avond) verwerken. We kunnen tot 8 groepen (80 personen) per dag (inclusief de avond) verwerken. Dit i.v.m. de opbouw-, reset- en opruimtijden.
Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring | Evaluatieformulier
Ons aanbod is gevalideerd door registerleraar.nl